BORROMEO

Средиземноморски стил на живот

Пътуване до Европа през лятото и наблюдение на прекрасните сини отблясъци на Средиземно море, концепцията е вдъхновена и създадена с усещането, че човек се пренася в слънчев ден близо до морския бряг с лек бриз. Колекцията Borromeo е резултат, който съчетава опита и ноу-хауто на Higold с естествени и чисти елементи в съвършена хармония.

Тази уникална колекция е мястото, където простотата на естественото въже се съчетава с модерните линии на алуминия, за да вдъхне живот на усещане, каквото няма друго. Смесване и съчетаване на конвенционален дизайн с приятна носталгия! Разпръскването на слънчевата светлина от молекулите на водата вдъхновява текстурите и усещането на тази колекция и напомня да се отпуснете и да релаксирате в нея.

Колекцията Borromeo е резултат, който съчетава опита и ноу-хауто на Higold с естествени и чисти елементи в съвършена хармония. Вдъхновена и концептуализирана с усещането, което пренася човека в един слънчев и лек ден в Средиземноморието. В тази уникална колекция простотата на естествените въжета е съчетана с модерните линии на алуминия, за да се създаде усещане, каквото няма друго. Смесване и преливане на конвенционален дизайн с приятна носталгия.

* Цените са без ДДС