Artefinno Logo

Статии

Елегантен екстериор с Артефино

Eleganten Eksterior S Artefino 011929

В сферата на екстериорния дизайн Артефино е една от малкото компании, специализирана в доставката и изграждането на фасадни решения и декинг настилки от композитна дървесина, която безпроблемно съчетава стил и устойчивост. От създаването си досега компанията е разширила продуктовата си линия, включвайки облицовки, греди, огради и декинг, всички изработени от композитна дървесина, предлагайки цялостна гама от екстериорни решения, насочени към създаването на красиви и стилизирани външни пространства.

Цялостен подход към външния дизайн
Ангажиментът на Артефино да предоставя на клиентите си завършени екстериорни решение, обединени в стил и класа, доведе до включването на мебелите за външно обзавеждане HIGOLD в портфолиото през 2022 г. Прочута в световен мащаб, HIGOLD привлича емблематични дизайнери като PININFARINA и CLAUDIO BELLINI, за да създава дизайни, които съчетават естетиката с функционалността.

Функционалност и приложение
Продуктите на Артефино могат да се похвалят с редица впечатляващи характеристики, включително водоустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, лесен монтаж и отлични механични свойства. Подходящи както за външни, така и за вътрешни приложения, тези устойчиви решения могат да се прилагат директно върху фасади, да се използват като настилка на тераси или да се вграждат в различни структури на ландшафтната архитектура.

Защо да изберете Артефино
1. Съвършенство без поддръжка – С продуктите на Артефино не необходимо редовно боядисване или лакиране, така компанията осигурява на клиентите решение, което не изисква поддръжка.
2. Естествена естетика – С реалистична дървесна шарка и богати цветове продуктите на Артефино осигуряват естествен вид, който повишава визуалната привлекателност на всяка сграда или двор.
3. Дълготрайност и стил – Устойчиви на гниене и напукване, продуктите на Артефино гарантират дълготраен и стилен външен вид за години напред.
4. Екологичност – Продуктите ни се произвеждат от рециклирана дървесина и в това отношение са екологични, но темата „екология“ е деликатна материя и ние не бихме искали да правим гръмки изказвания по тази тема, защото тя следва да бъде подплатена с редица изследвания, с каквито ние не разполагаме.

Индивидуални решения за всяка фасада
Фасадните решения на на Артефино предлагат идеалното решение за придаване на естествен вид на всяка сграда без необходимост от периодична поддръжка. Възможността за постигане на вентилируема фасада добавя гъвкавост, а декоративните греди позволяват творчески приложения, както пред стени така и ажурно пред прозорци.

Свързана външна естетика
Възможността да изберете един и същ цвят за настилката, верандата и оградата предоставя един общ завършен облик на всеки имот. Този съгласуван подход гарантира, че сградата и дворът излъчват хармоничен стил и цвят, благодарение на разнообразната гама от продукти на Артефино.

Естествена визия за всяка веранда
Декингът на Артефино е напълно подходящ за градини, тераси и зони край басейна. Предлагайки предимства като липса на годишна поддръжка, издръжливост на износване, стабилност на цвета, предотвратяване на пукнатини и устойчивост на насекоми, тези декинг настилки осигуряват както дълготрайност, така и естетическа привлекателност.

Елегантни мебелите за открито от HIGOLD
В сътрудничество с HIGOLD, Артефино допълва външния вид на пространствата с колекции мебели за открито, част от които проектирани от известни италиански студия. Включвайки първокласни материали като алуминий, естествена тикова дървесина и текстил от яхтен клас, тези мебели демонстрират италиански стил и елегантност, като същевременно издържат на суровите условия на открито.

В заключение с Артефино можете да вдигнете нивото на вашите външни пространства, като комбинирате стил и устойчивост в перфектна хармония.

Вижте фасадните решения ->

Вижте декинг настилките ->

Вижте външните мебели ->