Artefinno Logo

За нас

ЗА КОМПАНИЯТА

Повече за нас

Артефино е фокусирана в доставката и изграждането на устойчиви фасади от композитни дървени греди и облицовки.

От самото си създаване компанията предлага широка гама от допълващи фасадните решения екстериорни продукти като декинг настилки, перголи и огради, също изработени от композитно дърво, като цели да създава комплексни стилизирани решения.

В стремежа си да доставяме на нашите клиенти продукти от екстериора с разнородно приложение, но в един стил и клас, присъединихме през 2022г. към нашата продуктова гама външни мебели на световно разпространената марка HIGOLD, привлякла за създаването на дизайна и функционалността им емблематични дизайнери като неповторимия PININFARINA, CLAUDIO BELLINI и други.
Artefino Mask 231010

Ние работим за Вашия комфорт

Нашите продукти осигуряват водоустойчивост, огнеустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, лесна инсталация и много добри механични свойства. Също така имат широк спектър от приложения и са подходящи, както за интериорни, така и за екстериорни решения.

Могат да бъдат приложени директно върху фасадата или да бъдат използвани като настилка на тераса, веранда, алея в градината, изграждане на площадки около басейни, кейове и различни видове конструкции, свързани с ландшафтната архитектура.

Artefino Mask 231010

ЗА ПРОДУКТИТЕ

Защо Артефино

Без поддръжка

Не изисква боядисване или лакиране на повърхността.

Естествен външен вид

Реалистичен модел на дървесна структура и богати цветове.

Дълъг живот

Няма да изгние или да се раздроби. Ще придава стилен вид.

Напълно екологичен

Без тежки елементи и без вредни вещества. Изцяло екологичен.