Artefinno Logo

Статии

Изкуството на външния комфорт с HIGOLD Wing

Izkustvoto Na Vanshniya Komfort S Higold Wing 071630

Серията Wing на HIGOLD, създадена в сътрудничество с Pininfarina, представлява съвършено постижение в областта на външния дизайн. Вдъхновена от аеродинамичните форми в авиацията, Wing съчетава изключителна функционалност с изискан и модерен дизайн.

Дизайн вдъхновен от авиацията

Основната концепция зад серията Wing е аеродинамичната форма, която символизира свобода и движение. Изчистените линии и елегантните извивки създават усещане за лекота и елегантност. Дизайнът на Wing е създаден с цел да придаде динамика и модерност на външните пространства, превръщайки ги в уютни и стилни места за отдих.

Висококачествени материали

Серията Wing използва само най-висококачествени материали, за да осигури дълготрайност и устойчивост на външни условия:
– Алуминиева рамка: Леката, но здрава алуминиева рамка е устойчива на корозия и гарантира стабилност и дълготрайност.
– Текстилни материали: Висококачественият текстил, използван за възглавниците и седалките, е устойчив на атмосферни влияния, UV лъчи и влага, което го прави идеален за външна употреба.

Ергономичен комфорт

Комфортът е ключов елемент в дизайна на серията Wing. Ергономичните форми и меките възглавници осигуряват изключително удобство, независимо дали използвате мебелите за релаксация или социални събирания. Всеки детайл е внимателно проектиран, за да предложи максимално удобство и поддръжка на тялото.

Устойчивост и лесна поддръжка

Мебелите от серията Wing са създадени с мисъл за дълготрайност и лесна поддръжка. Алуминиевата рамка и текстилните материали са лесни за почистване и устойчиви на атмосферни влияния, което ги прави идеални за използване през цялата година.

Серията Wing на HIGOLD, проектирана от Pininfarina, представлява съвършено съчетание на елегантен дизайн, комфорт и издръжливост. Вдъхновен от аеродинамичните форми на авиацията, този мебелен комплект предлага уникално съчетание на стил и функционалност, което го прави идеален избор за всяко външно пространство.

Вижте серията ->