Artefinno Logo

Статии

Нова двуцветна фасадна облицовка AFS BL14

Nova Dvuczvetna Fasadna Obliczovka Afs Bl14 261906

С въвеждането на новата фасадна облицовка AFS BL14 от серията Лукс, Артефино отново демонстрира своя постоянен стремеж към иновации и качество в екстериорния дизайн. Този нов продукт представлява изключително стилен и функционален елемент, който ще трансформира външния вид на всяка сграда с елегантност и изтънченост.

Красив дизайн и естетика
Фасадната облицовка AFS BL14 е създадена с изключително внимание към детайлите, като цвета и текстурата на профила придават уникална красота и визия, максимално близка до естествената дървесина. Нейният двуцветен дизайн, където фугата е с различен цвят от реброто, не само прави профила по-отличителен, но и създава приятен външен вид, което ще допринесе за естетиката на всяка сграда.

Издръжливост и устойчивост
Заедно с естетическите предимства, фасадната облицовка AFS BL14 съчетава и висока издръжливост и устойчивост. Големият процент естествена дървесина в материала придава на профила приятна и топла визия, докато полимерите, с които е примесен, осигуряват устойчивост пред променливите атмосферни условия. Това означава, че вашият екстериор ще изглежда прекрасно дълги години напред, без да изисква поддръжка.

Удобство и гъвкавост в монтажа
Фасадната облицовка AFS BL14 е лесна за монтаж и може да бъде използвана както за декорация на външни стени, така и за стрехи и тавани. За монтирането й е необходимо предварително да се изгради конструкция за окачена фасада, като тя може да се постави преди изолацията. Това предоставя гъвкавост и удобство при всяко приложение.

Фасадната облицовка AFS BL14 от серията Лукс на Артефино е съчетание от елегантен дизайн, висока издръжливост и удобство в монтажа. Тя предлага възможност за преобразяване на всяка сграда в истински произведение на изкуството и е идеалното решение за всеки, който цени качеството и естетиката в екстериорния дизайн.

Вижте фасадна облицовка AFS BL14 ->