Artefinno Logo

Статии

Стил в двора с външни мебели HIGOLD

Higold Mebeli Nepodvlastni Na Vremeto 011958

HIGOLD създават естетика, функционалност и наслада във външните пространства на големи хотелски брандове по целия свят, на плажни барове и ресторанти, на частни имения и къщи чрез продуктите, които произвеждат за отмора и комфорт.

При тях се забелязва изключителен баланс между визия, която привлича погледи и качествен подбор на материали, който гарантира правилен избор на устойчиво решение за вашия бизнес или личен двор.

Майсторство във всеки детайл
HIGOLD е извоювала своята световна известност на пазара на мебели за външно обзавеждане, като безпроблемно съчетава италианския стил с най-съвременния дизайн. Марката си сътрудничи с емблематични дизайнери, сред които PININFARINA и CLAUDIO BELLINI, за да създаде колекции, които надхвърлят обикновените мебели и се превръщат в изящни произведения на изкуството.

Симфония от материали
В основата на мебелите за външна употреба на HIGOLD стои ангажиментът към качествените материали. Изработени с педантично внимание към детайла, тези изделия се отличават с хармонично съчетание на материали, като алуминий, естествена дървесина и текстил, използван при производството на яхти. Тези съчетания не само осигуряват издръжливост, но и гарантират, че всяко изделие издържа на разнообразните външни условия.

Колекции за всяко пространство
Без значение дали обзавеждате луксозен хотел, шикозен ресторант, модерен пентхаус, китна вила, прохладна веранда или малка тераса HIGOLD има подбрани колекции, които задоволяват различни вкусове и предпочитания. Всяка колекция отразява отличителната естетика на своя дизайнер, в резултат на което се получава разнообразна гама, която безпроблемно се вписва във всяка външна среда.

Колекции PININFARINA
Сътрудничеството с PININFARINA, известна с отличния си автомобилен дизайн, внася нотка автомобилна елегантност в мебелите за открито. Изящните линии, иновативните форми и щателното внимание към детайлите определят тези колекции, превръщайки ги в истинско доказателство за лукс.

Колекции CLAUDIO BELLINI
От друга страна, колекциите в сътрудничеството с CLAUDIO BELLINI излъчват непреходен чар със своите изчистени линии и функционален дизайн. Тези колекции са доказателство за ангажимента на HIGOLD да съчетава естетиката с практичността, създавайки мебели за открито, които не само изглеждат добре, но и подобряват преживяването на открито.

Формата се среща с функционалността
Мебелите за външно обзавеждане на HIGOLD не са само естетика – те създават безпроблемно съчетание на форма и функционалност. От шезлонги, които приканват към релаксация, до сетове от маси и столове за хранене, които насърчават веселите събирания – всяко изделие е внимателно проектирано, за да повиши качеството на вашия живот на открито.

Преодоляване на природните стихии със стил
Една от отличителните черти на мебелите за външно обзавеждане HIGOLD е способността им да издържат на природните стихии, без да правят компромис със стила. Използваните материали са не само устойчиви на износване от външните условия, но и стареят грациозно, запазвайки елегантността си с течение на времето.

Външното обзавеждане HIGOLD е нещо повече от колекция от столове и маси – то е свидетелство за майсторството на италианския дизайн и въплъщение на начин на живот, който безпроблемно съчетава вътрешното и външното пространство. Изпълнете вашите открити пространства с вечната елегантност на HIGOLD, където всеки елемент е симфония от стил, функционалност и трайна красота.

Вижте външните мебели ->