Artefinno Logo

Облицовки

Фасадна облицовка AFS-C 12

Намаление!

15,79 лв.22,56 лв.

* Цените са за линеен метър без ДДС

30% ОТСТЪПКА от 12.04.2024 до изчерпване на количествата или до 15.05.2024, което от събитията настъпи първо. Помоцията важи за цвят Тъмно кафе.

Представяме ви нов модел облицовка AFS C12 на Артефино от композитно дърво, който е от класическата ни серия и е подобен на модел AFS L04 от луксозната ни серия.

Разликата между Класическата и Луксозната серия е в цветовете. Облицовката може да се постави след изолацията без да е необходимо поставянето на шпакловка.

Преди изолацията е добре да се изгради конструкция за окачена фасада. С този модел може да се постигне вентилируема фасада.

Можете да го използвате, както за декориране на външни стени, така и за стрехи и тавани.

Благодарение на големия процент естествено дърво, което се съдържа в материала, профилът има приятна и топла визия, която придава стил на вашата сграда.

При допир можете да усетите естествената дървесина в него, въпреки че е примесен с полимери, които спомагат за устойчивостта на материала пред агресивните променливи атмосферни условия.

За монтирането на облицовката е необходимо предварително да се изгради конструкция за окачена фасада, която е желателно да се постави преди изолацията.

Промоция: ТЪМНО КАФЕ
Промоция на кв.м.: 96.79 лв. без ДДС/кв.м.

ЦЕНА на кв.м.: 138,27 лв. без ДДС/кв.м.

Приложение: Фасадна облицовка и стреха
Вид: Композитна дъска

Дебелина: 20 мм
Ширина: 186 мм
Дължина: 3 м (по заявка до 5,5 м.)

Избледняване: вижте повече >>

Подобни продукти

Проекти